Česta pitanja naših korisnika

Jednostavno. Kliknite na gumbić Naruči se za servis i ispunite brzi upitnik. Ne zaboravite upisati telefon i e-mail kako bismo Vas mogli kontaktirati i ugovoriti termin čim prije.

Nalazimo se u Sesvetama, ulica Nikole Neidhardta 9 (pogledajte link Kontakt).

Ukoliko je popravak manji, u blizini radione se nalazi kafić u kojem možete pričekati da naši majstori završe popravak na Vašem vozilu. Ukoliko se radi o većem obimu posla, najbolje da Vas doprati netko s drugim automobilom ili ćemo Vas mi odbaciti do željezničke stanice u Sesvetama ili okretišta tramvaja u Dupcu (tramvaji broj 4 i 11).

Najljepše Vas molimo da nas o tome obavijestite kako bismo mogli uzeti neko drugo vozilo u oslobođenom terminu.

U našem servisu specijalizirani smo za vozila tipa Peugeot, Citroen i Renault, no ni s ostalim tipovima vozila neće biti problem.

Za sada je plaćanje samo gotovinom, no uskoro planiramo uvesti i kartično plaćanje.

Iako mi nismo vučna služba, surađujemo s vučnim službama i možemo Vam ih poslati u slučaju da ostanete u kvaru na cesti.

Da, surađujemo i održavamo i službena vozila tvrtki.

Rezervne dijelove nabavljamo po dogovoru. Uobičajeno je da ih mi nabavljamo, no ukoliko tako želite, možete ih i sami donijeti. Naravno, kad se dogovorimo što i kako treba. Na dijelove koje mi nabavimo, dajemo i garanciju, dok to ne možemo jamčiti za dijelove koje sami donesete.

TOP