Što kažu korisnici o nama

Zadovoljan kupac je najbolja reklama našoj firmi. Pogledajte što kažu neki od njih.

Što kažu naši korisnici

Zadovoljan kupac – temelj dugoročnog uspjeha! Posjetite nas i Vi i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.
  • Budimo iskreni - kad žena dolazi popraviti auto, već u startu očekuje par-sto kuna više nego što popravak realno košta. Međutim u Autoservisu 360 stupnjeva to nije tako. Transparentnost, iskrenost, poštenje – to je ono što sam ovdje doživjela i zašto se vraćam. I ako popravak još nije potreban i ako još ne treba mijenjati, to mi jasno kažu i uštede mi vrijeme i novac.
    Anita Nadj
  • Dolazim iz drugog dijela grada tu popravljati auto iz vrlo jednostavnog razloga. Autoservisu 360 stupnjeva, njihovim dijagnozama kvara na autu i popravcima vjerujem. Uspjeli su otkriti i riješiti zašto mom autu curi ulje, nakon što su me negdje drugdje pokušali uvjeriti da cure glave brtve motora, za što naravno, popravak košta par tisuća kuna. Nisu bile u pitanju glave brtve motora. Niti toliki trošak.
    Ivana Boroje
  • Svi popravci i sva održavanja, samo kod 360 stupnjeva! Čak i savjet kod mijenjanja vozila, uvijek su na raspolaganju.
    Igor Zrnić
  • Svoje vozilo oduvijek popravljam samo ovdje. U ove dečke imam potpuno povjerenje, koje mi svaki put iznova potvrde i opravdaju.
Blaženka Topolovec
Poznajem majstore Servisa 360 stupnjeva već nekoliko godina kao pouzdane i u njih imam potpuno povjerenje. Vozilo mi održavaju u najboljem redu, a popravke, kad nastanu kvarovi, rješavaju u najkraćem roku.
Hrvoj Vrančić
Došao sam preko preporuke i ostao. Prvi automehaničari u koje sam potpuno siguran da za svoj novac dobivam poštenu uslugu i kad sjednem u auto ne mislim o ničem drugom, nego samo da moram natankati benzin. Sad sam ja taj koji širi preporuku dalje.
TOP